CEIP Pare Jofré El Puig

Benvinguts i benvingudes al nostre bloc. Passeu, passeu...

dimarts, 8 de juny del 2010

TROBADA COLPBOL 2010 A MELIANA

















El dia tres de juny va tindre lloc la trobada final de colpbol d'enguany a Meliana. Com tots els anys van participar molts centres de la comarca i contornada i, com no, el nostre cole també va acudir com altres anys a passar-ho súper bé.
Enguany vam presentar quatre equips, dos en la classe de sext ("Sisé Colpbol Club" i "Atletic el Puig") i dos en la classe de quint ("Els Quebrantahuesos" i "Els Puigeros"). Vam jugar sis partits cada equip, de les diferents modalitats de colpbol (colpbol, raspall gol i colpbol taulell), uns els guanyarem i altres no, però el més important és que ho vam passar molt bé, vam conéixer molta gent i, fins i tot, al final ens van donar un gelat per a refrescar-nos.

Cal destacar, d'una banda, la labor dels mestres d'educació física dels distints centres, que han estat fent reunions durant tot el curs per a preparar la trobada, i eixe dia es van donar una bona palissa per a organitzar-ho tot; d'altra banda, la col·laboració de les tutores i tutors de les diferents classes per a controlar i ajudar els alumnes; i finalment a tots els alumnes i les alumnes que van fer que l'ambient fora genial. Gràcies a tots

1 comentari:

Mari Cruz ha dit...

Me gustó mucho ir al colbol.
EL PUIG ganamos somos los mejores
de Mari Cruz