CEIP Pare Jofré El Puig

Benvinguts i benvingudes al nostre bloc. Passeu, passeu...

dimecres, 19 de juny del 2013

Darrera jornada a la LLometa de Llavata

Salutacions de  des de la Llometa de Llavata,
Ja estem a l'últim dia de l'estada a la LLometa. Estan sent uns dies ben interessants. 
Les relacions entre totes i tots nosaltres són cada estona millor, més entranyables  i de més complicitat, tant  a l'hora de fer les tasques encomendades com de jugar i divertir-nos.
Ahir ens van felicitar quan vam endreçar les cabanyes. Per totes les floretes que hi ha a la Llometa,  que les vam deixar la mar de bé!!!  Fins i tot ens costava de creure-ho i no deixàvem  de mirar-nos-les.
Hem fet molts tallers, ja tindreu ocasió de veure algunes de les coses que durem a casa: bossetes oloroses amb herbes aromàtiques, cinturons ben guarnits, plantes. ;  però el que de ben segur no haguèreu volgut perdre's va ser la vetlada. Quina passada! Peppo, un actor castellonenc, ens va amenitzar la nit amb cançons, jocs, acudits. Va fer participar a tots els mestres que es "pixaven  de la risa".
Avui ens hem  alçat amb la fresqueta del matí. Hem descansat bé  i desdejunat de valent per agafar forces i continuar amb els tallers i jocs. 
Encara no volem pensar que prompte partirem, però ens quedarà el record d' un temps compartit en un viatge d' aprenentatge, companyerisme,, divertiment i creixement personal.
Fins la pròxima!
I ja sabeu, abraçades moltes i ben fortes!