CEIP Pare Jofré El Puig

Benvinguts i benvingudes al nostre bloc. Passeu, passeu...

divendres, 16 de març del 2018

QUÈ VENEN ELS LEPRECHAUNS! (2)

Hola a tots/es!

A les aules del Pare Jofré continuem amb la preparació de les trampes per a atrapar Leprechauns.  Recordeu que l'activitat està relacionada amb la festivitat irlandesa de St. Patrick's Day i s'està treballant des de les àrees de Plàstica i Anglès.

El dijous 22 l'alumnat de 1r a 4t eixirà amb les trampes que ha elaborat a l'escola per a que les pogau utilitzar a casa. Eixa mateixa vesprada es quedarà una trampa en cada classe (des de 3 anys fins a 4t), per vore si els Leprechauns visiten l'escola.

El divendres 23 farem una modesta celebració de St. Patrick's Day (que recordeu que és el 17 de març). És IMPORTANT RECORDAR QUE ELS IRLANDESOS CELEBREN EL DIA DUGUENT POSADA ALGUNA COSA VERDA, del contrari, poden ser pessigats. Així que el divendres, TOTS/ES AMB ALGUNA COSA VERDA A LA VISTA! 😀😀😀
Eixe matí, l'alumnat de 5è i 6è (que està tenint un paper molt important d'ajuda i dinamització) ajudarà la resta dels grups a vore si hem tingut la visita dels Leprechauns.

Vos anime a gaudir d'aquesta màgica tradició irlandesa a casa, bé elaborant trampes, o bé utilitzant les que arribaran a casa. Recordeu que si no atrapeu el Leprechaun, aquest s'endurà l'or i deixarà monedes de xocolata. Ah! Solen deixar tot fet un desastre i ple de purpurina verda... 😅

Adjunte algunes fotos per a que vejau el procès.





       Preparant el nostre perol (els Leprechauns guarden l'or que repleguen en un perol, en un lloc                                                          secret a la fi de l'Arc de Sant Martí).

                                                  L'alumnat de 5è ajudant l'alumnat de 1r.

                                                     Retalant els SHAMROCKS (trèbols)...

                                                                 ...i les monedes d'or.

                                                                 

                                             Alumnat de 6è ajudant l'alumnat de 2n.

 

L'alumnat de 3 anys amb la seua trampa acabada.